Servicii


Curatenie rezidentiala

Servicii de Curatenie la Domiciliu (curatenie rezidentiala) Destinata spatiilor de locuit – case, vile, apartamente, garsoniere. Servicii de curatenie la cerere. Operatiuni: aspirare praf, curatare pardoseala, covoare/mocheta/parchet, ferestre, usi, obiecte de mobilier, curatare si igienizare baie, bucatarie, curatare obiecte electrocasnice, strangerea si evacuarea gunoiului.


Curatenie comerciala


Servicii de Curatenie Comerciala Servicii de curatenie destinate companiilor din Bucuresti indiferent de tipul de spatiu. Putem asigura servicii de curatenie birouri, curatenia cabinetelor medicale, a spatiilor comerciale, a unitatilor hoteliere, a punctelor de lucru ale companiilor si altele. Curatenia se desfasoara conform unei proceduri de lucru ce eficientizeaza costurile, reduce impactul asupra activitatii angajatilor si asigura un nivel de calitate ridicat. Prestarea serviciilor de curatenie comerciala se realizeaza in principal in cadrul unui abonament lunar, dar putem asigura si interventii la cerere.


Servicii de curatenie cu abonament


Oferim servicii de curatenie in Bucuresti la cerere sau cu abonament lunar. Suntem una dintre putinele firme de curatenie cu o oferta flexibila, cu abonamente si preturi ce sunt adaptate in raport cu nevoile, cerintele si bugetul fiecarui client. Ne dorim sa oferim clientului curatenie profesionala la preturi corecte, scutindu-l de necesitatea internalizarii activitatii de curatenie. Asiguram servicii curatenie pentru orice tip de spatiu – bucatarie, baie, living, hol, birou, spatii proaspat renovate, spatii in care au loc evenimente, expozitii, targuri s.a. Evaluarea initiala a spatiului este GRATUITA. Garantam cel mai bun raport calitate-pret pe care il putem oferi. Toti clientii nostri beneficiaza de acelasi nivel ridicat de calitate.