Intrebari frecvente

Întrebări și Răspunsuri frecvente


Vreau curățenie generală. Cum fac?
Dacă ați ajuns pe site-ul nostru ați făcut deja primul pas. Puteți lua legătura prin telefon direct cu Paul sau cu Lavinia. Ne spuneți ce servicii de curățenie aveți nevoie iar noi vom face o programare în funcție și de timpul dvs. Dacă nu e momentul potrivit să sunați sau dacă nu putem răspunde puteți folosi formularul de programare unde ne puteți lăsa numărul dvs. de telefon și vă vom suna noi.

Am făcut deja o programare. Aș putea să fac o reprogramare pentru o altă zi?
Da, sigur. Ne spuneți doar din timp pentru a nu cheltui timp și bani cu deplasarea la dvs. Suntem înțelegători și vom face o reprogramare. Timpul dvs. e prețios iar curățenia va fi facută atunci când ne veți permite acest lucru.

Cât timp durează curățenia?
În funcție de serviciul pe care îl doriți, de spațiul ce urmează a fi curățat timpul necesar poate ajunge si la câteva ore, zile. Nu vă faceți griji, vom încerca de fiecare dată să nu vă ținem cu casa întoarsă sau firma în repaus prea mult timp. Vom sta doar atât cât e nevoie să fie o curățenie bec.

Cum voi plăti pentru serviciile efectuate?
La final veți fi încasat cache sau prin banca (în cazul firmelor) pentru serviciile de care ați beneficiat. Venim dotați cu casă fiscală și facturier și veți primi un bon fiscal sau factură fiscală, pentru a vă descărca costurile.