Buna ziua si bine ati venit la Curatenie Pro.
Ati ajuns unde trebuie !
Timpul dvs. inseamna bani si nu cred ca doriti sa il pierdeti facand dvs. curat in locul nostru.

Curatenie Pro este o companie nou infiintata cu un nivel ridicat de pregatire al personalului si un profesionalism desavarsit. Personalul nostru este ales cu foarte mare atentie doar dintre persoanele calificate si cu experienta in domeniu, pentru a va putea oferi servicii de inalta calitate si responsabilitate.
Stim, casa este una dintre cele mai mari investitii daca nu cea mai mare pe care o faceti, din acest motiv este normal sa doriti sa fie intotdeauna curata si bine intretinuta atat pentru dvs. cat si pt familia dvs.
Apeland la serviciile noastre, aceasta grija devine o relaxare.
De multe ori stergerea prafului, batutul covoarelor, frecatul gresiei, aragazului, nu satisface in intregime dorinta de curatenie. Noi venim cu solutii complete, oferindu-va servicii rapide si profesionale la cel mai mic pret de pe piata de profil.
Astfel va oferim servicii profesionale de curatenie la cerere sau pe baza unui abonament. Frecventa serviciilor noastre poate varia in functie de necesitatea dvs si anume: zilnic, saptamanal sau lunar.

 * Pentru a fi siguri ca in urma noastra ramane o curatenie impecabila, inspectorii nostri vor verifica de fiecare data calitatea muncii echipelor de lucru si vor reveni daca anumite suprafete sau servicii nu corespund standardelor noastre de curatenie.

Toate drepturile acestui site sunt rezervate | Curatenie Pro